Företaget

Att ta plats på scenen. Knipa huvudrollen. Vinna publikens gunst.
Det är troligtvis allas innersta önskan. Scenen må sedan vara marknaden, kulturlivet, fritiden eller på hemmaplan. Det är en drivkraft och rent av en nödvändighet för vår överlevnad.

Remark är ett företag med affärsidén att skapa plats på scenen för sina kunder. Företaget har sedan starten 1989 arbetat efter filosofin att allt hänger ihop. Det man gör, säger och känner. Allt kommunicerar och allt gör skillnad!

Vårt arbetssätt kan sammanfattas med frihet under ansvar. Vi vill vara med och påverka samt utveckla företag och individer i sitt sätt att kommunicera med omvärlden.

Vi lägger ofta näsan i blöt för att vi bryr oss och engagerar oss – av det enkla skälet att det skänker oss arbetsglädje och tillfredsställelse!

Våra kunder är en brokig skara från enmansföretaget till medelstora och stora företag inom branscher som bygg-, färg- och detaljhandel. Hälsa, livsmedel, inredning, promotion och kultur är andra områden vi jobbar med.

Uppdragens karaktär och omfång är skiftande. Men verktygen är ordet, bilden, formen som blandas i kreativ formel av kunskap, erfarenhet, intuition, känsla och timing.

Målet är alltid att ta plats på scenen i målgruppens medvetande. För att väcka nyfikenhet, skapa förståelse och gemenskap – alla viktiga faktorer som påverkar lönsamheten!

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Välkommen att ringa 040-30 70 00 eller maila erika braun